Për jetë

Më shumë
Parandalimi i rrudhave

Zgjerimi i kapilarëve në fytyrë

Shumë femra kanë problem me zgjerimin e kapilarëve në fytyrë, posaçërisht në mollëza. Shërimi i ndërrimeve të tilla bëhet me anë të...

Shëndetësi

Më shumë

Aktualitet

Më shumë


Përjetime

Më shumë
Vetem ti me qeteson

Vetëm ti më qetëson

Vetëm ti më qetëson, ty të kam gjithçka,të dua sa dielli detin,po më vjen dallga të të dua pa hile,si dallgë...

Dashni

Më shumë

Psiko test

Më shumë
Ngjyrat dhe seksualiteti

Ngjyrat dhe seksualiteti

Cila ngjyrë dominon në dhomën tënde, në robet e tua, çfarë është ngjyra e veturës që e vozit.. etj. Ajo...

Rreth portalit KOSOVARJA

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja. Qëllimi i themelimit të portalit
është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë.

Materialet dhe informacionet në kosovarja-ks.com nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit
apo miratimin nga redaksia e revistës KOSOVARJA.
Zhvilluar nga:

N.B. Kosovarja
Rr Ali Hadri Nr.6/a,
Prishtinë, Kosovë
info@kosovarja-ks.com
+381 38 51 75 75

www.kosovarja-ks.com