Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)

Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)
Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)
Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)

Në emisionin “Me Shukin” që transmetohet në televizionin Dukagjini, prodhim i Express, mysafir ka qenë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Hashim Thaçi flet për pjesëmarrjen e komunitetit Gay, Lesbian,Transgender në ushtrinë e Kosovës.

A ka në F.A.K apo do te ketë diskriminim dëgjojeni të parin e vendit nga 32:06min.Lexo Revisten Online

Prill, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Natyra i ka dhuruar zë e bukuri
Faqja e shtatë - Në cilin shekull jemi?
Aty ku injoranca flet, inteligjenca heshtë
“I ruaj flokët e djalit që ma vranë grekët para syve”
Loading...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në