Fashion Rocks bashkon këngëtaret më seksi

Fashion Rock


Fashion Rocks është rikthyer në Brooklyn me një zhurmë të madhe këtë të marte mbrëma.

Eventi mblodhi yjet më të njohur të ekranit dhe muzikës si Jennifer Lopez, Rita Ora, Nicki Minaj, Usher, Pitbull and Miranda Lambert të cilat u shfaqen në tapet të kuq në mënyrën më seksi të mundshme.

Ato gjithashtu performuan edhe këngët më të fundit duke e bërë këtë natë një show të vërtetë.Rreth portalit KOSOVARJA

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja. Qëllimi i themelimit të portalit
është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë.

Materialet dhe informacionet në kosovarja-ks.com nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit
apo miratimin nga redaksia e revistës KOSOVARJA.
Zhvilluar nga:

N.B. Kosovarja
Rr Ali Hadri Nr.6/a,
Prishtinë, Kosovë
info@kosovarja-ks.com
+381 38 51 75 75

www.kosovarja-ks.com