Tortë me bajame
Tortë me bajame

Kur është fjala për bajamet, nuk ka mundësi të mosprovosh dhe këtë recetë...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në