E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë (Foto/Video)

E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë (Foto/Video)
E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë (Foto/Video)
E u00e7uditshme: Ky u00ebshtu00eb vendi qu00eb dhu00ebmbu00ebt e shtrembu00ebr konsiderohen sinonim i bukurisu00eb (Foto/Video)

Mësoni se në cilin shtet gratë me dhëmbë të shtrembër konsiderohen si gra me bukuri reale dhe 4 fakte të tjera.

Pra, më poshtë mund t’i gjeni pesë fakte interesante, prej të cilave mund të mësoni diçka.

1. Duart janë burimi më i madh i mikrobeve në shtëpi

2. pothuajse 40 përqind e të rriturve në Afrikë janë analfabet.

3. Në çdo moment, diku në tokë ndodhin rreth 18 mijë bubullima.

4. Fluturimi më i shkurtër në botë me aeroplan, zgjat 1 minutë e 14 sekonda dhe është kryer prej Vestreja dhe Papa Vestreja të Skocisë.

5. Të gjithë e dimë se dhëmbët e drejtë janë sinonim i bukurisë, nuk ka rëndësi se kjo tingëllon çuditshëm por në Japoni dhëmbët e shtrembër konsiderohen si idealja e bukurisë!

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Ditën jam njeri e natën “lugat”
Mallkim i sodit: U bëfshin veç për ilaçe!
E rrallë: Letra e parë e Jusuf Gërvallës
Andej Ibrit, si në shtet tjetër!

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në