I thanë se kurrë s’do bëhet nënë, shikoni çfarë i ndodhi pas 17 aborteve (Foto)

I thanë se kurrë s’do bëhet nënë, shikoni çfarë i ndodhi pas 17 aborteve (Foto)
I thanë se kurrë s’do bëhet nënë, shikoni çfarë i ndodhi pas 17 aborteve (Foto)
I thanë se kurrë s’do bëhet nënë, shikoni çfarë i ndodhi pas 17 aborteve (Foto)

Ajo kishte pasur problem me sëmundjen e leukemisë që nga mosha 17 vjeçare, madje kishte bërë edhe transplantim e kockës në palcë, transmeton revista Kosovarja.

Litney Caur kishte përjetuar tmerrin përplot 5 vite duke u detyruar të abortojë 17 herë.

Herën e parë qe kishte abortuar kishte humbur vullnetin dhe dëshirën që të bëhet nënë, ku ky rast iu përsërit edhe 16 herë tjera.

Por, me ndihmën e teknikave më të reja laboratorike, ajo sot është nënë e 4 vajzave.

Ajo është tejet e lumtur dhe kënaqet në shoqërinë e vogëlusheve të saj.
Mirëpo, të ashtuquajturat “Binjake” të saja, lindën në kohë të ndryshme.
Vajza e parë lindi në shtatorë, dy në nëntor dhe e fundit në qershor.
Ky po që është një fenomen i vërtetë që i ndodhi Litneyt gjatë mundimeve të shumta për tu bërë nënë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Ditën jam njeri e natën “lugat”
Mallkim i sodit: U bëfshin veç për ilaçe!
E rrallë: Letra e parë e Jusuf Gërvallës
Andej Ibrit, si në shtet tjetër!

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në