Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale

Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale
Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale
Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale

Në kohën që po jetojme çdo sekondë e kaluar në rrjetet sociale është burim të ardhurash për dikë.

Lundroni nëpër faqe interneti, pëlqeni video, këngë e postime dhe as nuk e mendoni se këto të fundit po pasurojnë dikë që as nuk e njihni. Ky është fenomeni i viteve të fundit, ku njerëzit po paguhen në bazë të pëlqimeve dhe shikimeve në hapësirat virtuale.

Për Marie Claire Magazine, CEO i Talent Resources Michael Heller, pohoi se postet e sponsorizuara përbëjnë rreth 25% të pasurisë së VIP-ave. Vetëm me një postim, çfarëdoqoftë ai, Kim Kardashian fiton rreth 500 mijë dollarë vetëm falë 92 milion ndjekësve në Instagram.

Nderkohe motrat e saj si Khloé apo Kourtney ( me respektivisht 64.3 million dhe 54.5 million followers, )arrijne te fitojne rreth $250,000 per post. Jo keq, huh?


Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në