"Ngujohuni" këtë të premte, është dita baksuze e vitit!

"Ngujohuni" këtë të premte, është dita baksuze e vitit!

Nëse 13-të janari qëllon ditë e premte, atëherë ajo ditë llogaritet si ditë tersi. Kështu llogaritet kjo ditë në supersticionet e Perëndimit.

Evropianët thuhet se e kanë marrë shumë seriozisht këtë ditë dhe janë duke tentuar të shmangin daljet në të premten "baksuze".

Britanikët kanë planifikuar që të premten mos të dalin në punë, të shikojnë filma dhe të jenë të mbyllur në këtë ditë. Kjo për arsye që të shmangin çdo aksident të mundshëm jashtë. /Indeksonline

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Ditën jam njeri e natën “lugat”
Mallkim i sodit: U bëfshin veç për ilaçe!
E rrallë: Letra e parë e Jusuf Gërvallës
Andej Ibrit, si në shtet tjetër!

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në