Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)

Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)
Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)
Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)

Një grua irakiane ha gjarpërinj si terapi për trajtimin e kancerit.

50 vjeçarha Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj pas është diagnostikuar me kancer në mitër.

Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin 500- 700$ dhe çdo herë i blinte.

Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të pëziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte is “helm”, shëndeti i saj u përmisua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionin për të./Voa/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Ditën jam njeri e natën “lugat”
Mallkim i sodit: U bëfshin veç për ilaçe!
E rrallë: Letra e parë e Jusuf Gërvallës
Andej Ibrit, si në shtet tjetër!

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në