Këtë LAJM të KEQ, asnjë çift në LIDHJE AFATGJATË nuk dëshiron ta dëgjojë!

Këtë LAJM të KEQ, asnjë çift në LIDHJE AFATGJATË nuk dëshiron ta dëgjojë!
Këtë LAJM të KEQ, asnjë çift në LIDHJE AFATGJATË nuk dëshiron ta dëgjojë!
Këtë LAJM të KEQ, asnjë çift në LIDHJE AFATGJATË nuk dëshiron ta dëgjojë!

Problemet seksuale i prekin më shumë çerekun e vajzave të reja dhe të moshës mesatare, si dhe rreth gjysmën e grave më të vjetra.

Këto probleme e përfshijnë dëshirën seksuale, dhimbjet gjatë marrëdhënieve seksuale, si dhe problemet në arritjen e orgazmës, transmeton Telegrafi.

Një studim i kryer përgjatë shtatë viteve mund ta shuaj kureshtjen se përse kaq shumë gra vuajnë nga problemet seksuale.

Duke i përdorur rezultatet e pyetësorëve nga Female Sexual Function Index, hulumtuesit kanë ekzaminuar 2,173 gra të cilat janë para menopauzës.

Rezultatet, të cilat janë publikuar në Psychological Medicine, tregojnë se aftësia e femrave për të përjetuar orgazëm ishte më e qëndrueshmja përgjatë periudhës shtatë vjeçare, përderisa kënaqësia seksuale ishte më e ndryshueshmja.

Sipas studimit, gratë të cilat kishin ndryshuar partnerët dy herë përgjatë shtatë viteve kishin shënuar përmirësime në kënaqësinë seksuale, përderisa gratë me të njëjtin partner për shtatë vite kishin raportuar për më së paku përmirësim në funksionin dhe kënaqësinë seksuale.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Ditën jam njeri e natën “lugat”
Mallkim i sodit: U bëfshin veç për ilaçe!
E rrallë: Letra e parë e Jusuf Gërvallës
Andej Ibrit, si në shtet tjetër!

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në