Martohuni me dikë që...

Martohuni me dikë që...
Martohuni me dikë që...
Martohuni me dikë që...

Dëshironi martesë të lumtur dhe të sukseshme? Atëherë ndiqni këshillat më poshtë.

Nëse dëshironi martesë të gjatë dhe të suksesshme, atëherë martohuni me dikë që:

1. Ju dashuron ashtu si jeni dhe nuk dëshiron t’ju ndryshojë

2. Që nuk brengoset se a fitoni 100€ apo 10,000€ në muaj

3. Që ju bën të qeshni kur jeni gati të qani

4. Që më përpara të lëndon me një të vërtetë, se që të mban të lumtur me një gënjeshtër

5. Që i pranon frikat tua dhe të ndihmon t’i luftosh ato

6. Që qeshë bashkë me ty dhe që nuk të përqeshë

7. Me të cilin e harron edhe kohën

8. Që të mbështetë dhe të përkrahë pa marrë parasysh se sa herë dështon

9. Që nuk i vjen keq ta pranojë se e ka gabim kur e ka

10. Që të lejon të jesh vetvetja pa të gjykuar 

Loading...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në