Mënyra më e mirë e kapjes së flokëve bishtalec (Video)

Mënyra më e mirë e kapjes së flokëve bishtalec (Video)
Mënyra më e mirë e kapjes së flokëve bishtalec (Video)
Mënyra më e mirë e kapjes së flokëve bishtalec (Video)

Çfarë mund të jetë më e thjeshtë se sa kapja e flokëve bishtalec?

Pothuajse, për çdo femër, ky stilim flokësh mbetet mënyra më e thjeshtë dhe e rehatshme që mund të përdorin në përditshmërinë e tyre.

Pavarsisht nëse janë duke ushtruar, apo thjeshtë nuk kanë kohë të bëjnë diçka më të komplikuar, zënja e flokëve bishtalec gjithmonë rezulton të jetë zgjidhja ideale.

Kjo është arsyeja pse Bright Side ka vendosur të paraqesë një video shumë të dobishme për të ju ndihmuar të bëni stilimin e preferuar të flokëve dhe sa më origjinal!

Bishtalec në më pak se 5 minuta kohë:

Së pari bëhet kapja e gjysmës së flokëve duke i lidhur me një lastik. Më pas marrim pjesën e sipërme dhe e krehim duke krijuar sa më shumë volum, dhe në fund kapim pjesën e sipërme të mbetur dhe e lidhim së bashku me bishtin paraprak, duke krijuar kështu një bishtalec në tërësi, të lirshëm dhe me shumë stil. Përcjellni videon në vazhdim:


Loading...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në