Përse e gjelbërta gazmore do të jetë ngjyra e vitit 2017?

Përse e gjelbërta gazmore do të jetë ngjyra e vitit 2017?
Përse e gjelbërta gazmore do të jetë ngjyra e vitit 2017?
Përse e gjelbërta gazmore do të jetë ngjyra e vitit 2017?

Jeni në kërkim të ngjyrës që do t’ju veshë gjatë stinës së pranverës këtë vit?

Mos u lodhni më, instituti i krijimit të nuancave, hijeve ngjyrave të reja dhe përgjegjës gjithashtu për tendencat e fundit ka vendosur që ngjyra e pranverës 2017 është e gjelbërta. 

Një ngjyrë gazmore dhe plot jetë ! 

Një nuancë e gjallë dhe pozitive do t’ju japë energji të reja këtë vit. Pas një dimri të ftohtë e të zymtë, do të kemi nevojë më shumë se kurrë për këtë ngjyrë me humor.
Natyrisht, kjo është një nuancë shumë të veçantë dhe jo lehtësisht e kombinueshme, por mjafton një aksesor në këtë nuancë dhe ju do të jeni “In”

Loading...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në