Tre lot festivë !

Tre lot festivë !
Tre lot festivë !
Tre lot festivë !

Ka diçka që u gëzon edhe kur jeni të lënduar dhe ka diçka që u lëndon edhe gjatë gëzimit.

Ka diçka që u bën me lot nga e kaluara pikëlluese dhe ka diçka që u
gëzon edhe kur jeni nën lotët e pikëllimit. Ashtu sikur jeta: hidhët dhe
ëmbël... 

Për më shumë, lexoni në numrin festiv të revistës “Kosovarja”.         

                                               

Bleje edhe online kliko KËTU

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Ditën jam njeri e natën “lugat”
Mallkim i sodit: U bëfshin veç për ilaçe!
E rrallë: Letra e parë e Jusuf Gërvallës
Andej Ibrit, si në shtet tjetër!

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në