Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Angelina Shala këngëtare, luftëtare, biznesmene, bukuroshe...

Mund ta keni dëgjuar ose jo emrin e saj. Një është me rëndësi: Angelina Shala e ka ndarë mendjen që të mos i ndahet këngës dhe të jetë pranë jush. E bukur, e...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Ku fjala e mirë?

Sot sikur na mungon edhe fjala e mirë. Fjala e mirë ndaj njëri-tjetrit. Fjala e mirë për njëri-tjetrin. O Zot, ç’kohë ka ardhur... Lexoni Faqen shtatë të Gani Dili...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Rifat Jashari: “100 herë do të isha më i lumtur po të mos isha gjallë, sesa që e prita këtë pushtet”

Rifat Jashari, kryefamiljari i familjes Jashari të Prekazit, ditë më parë deklaroi se si nuk e ka pritur kurrë se do të vinte një kohë si kjo, pa shpresë dhe pa asnjë...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Pse njerëzit në Akllap nuk rrinë?

Dikur në baltë e sot në asfalt, Akllapi më nuk është fshati që ishte dikur. Ai shquhet për qëndresë historike shqiptare në mes të fshatrave serbe. Por, boshatisja e...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Pas së bijës u lidha me të ëmën e saj...

Punova deri në mbrëmje dhe mbet punë edhe për një ditë tjetër. Të nesërmen kur u paraqita në shtëpinë e tyre doli e ëma e saj. Tha se e bija atë ditë ishte në...