Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë
Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë
Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

Kanceri në përgjithësi është një sëmundje e fshehur, simptomat e të cilës vërehen vështirë dhe në faza të avancimit të sëmundjes.

Njëlloj ndodh edhe me kancerin e gjirit.

Ndër shenjat të cilën pothuajse të gjithë e injorojmë është ajo e nishaneve në trup.

Shfaqja e papritur e nishaneve nëpër trup mund të jetë një tregues se po përballeni me kancer të gjirit.

Andaj, një kontrolle rutinë tek mjeku do të ishte një hap i duhur./Indeksonline/

Lexo Revisten Online

Prill, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Natyra i ka dhuruar zë e bukuri
Faqja e shtatë - Në cilin shekull jemi?
Aty ku injoranca flet, inteligjenca heshtë
“I ruaj flokët e djalit që ma vranë grekët para syve”
Loading...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në