Njihuni me frutin që lufton plakjen dhe rekomandohet gjatë verës

Njihuni me frutin që lufton plakjen dhe rekomandohet gjatë verës
Njihuni me frutin që lufton plakjen dhe rekomandohet gjatë verës
Njihuni me frutin që lufton plakjen dhe rekomandohet gjatë verës

Stina e verës ofron mundësi për një mënyrë më të shëndetshme ushqimimi pasi frutat e stinës janë të shumëllojshme.

Një prej frutave më të këshillueshme është luleshtrydhja.

Ajo ndihmon për metabolizimin si dhe rrit imunitetin e trupit.

Luleshtrydhja përmban antioksidantë dhe largon kolesterolin e tepërt nga gjaku.

Në morinë e efekteve pozitive, ajo që nënvizohet si mjaft e rëndësishme është se luleshtrydhet luftojnë plakjen.

Ndaj, gjatë verës konsumoni luleshtrydhe dhe kombinojini ato me fruta të tjera dhe qumësht.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

https://www.kosovarja-ks.com/shendetesi/