Kështu e shijuan sot ditën Tara dhe Blero (Foto)

Kështu e shijuan sot ditën Tara dhe Blero (Foto)
Kështu e shijuan sot ditën Tara dhe Blero (Foto)
Ku00ebshtu e shijuan sot ditu00ebn Tara dhe Blero (Foto)

Këngëtari Blerim Muharremi – Blero, sot ka kaluar ditën me vajzën e tij Tarën, shkruan Kosovarja.

Ku ata të dy së bashku kanë shëtitur nëpër qytet dhe e kanë shijuar kohën që po mbretëron te ne. 

Se sa të lumtur duken në një përqafim babë e bije, shikojini tani./Kosovarja/

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në