Është mirë të kesh miq që mund t’i besosh çdo sekret dhe me të cilin mund të ndash gjithçka, por ka disa gjëra nga jeta juaj martesore që edhe shoku juaj më i mirë nuk duhet ta dijë.

Gjeni se cilat janë sekretet martesore, për të mirën e martesës suaj, mbajtja më e mirë mes jush dhe gruas suaj.

-Mendoni se serish bashkëshorti juaj serish sillet si budalla Është mirë të bisedoni me një mike për faktin se burri i saj ndonjëherë çmendet.

Disa ankesa janë të mira, por duhet të dini limitin, pasi që nëse e bindni miken tuaj se burri juaj është budalla, ato nuk do ta harrojnë lehtë.

Zemërimi juaj do të kalojë, dhe ju gjithashtu mund të harrojmë se me çfarë emri e keni quajtur bashkëshortin tuaj para mikeshave tuaja, por ato do t’i kujtojnë mirë.

-Sa fitoni ju dhe bashkëshorti juaj Çiftet shpesh flasin se kush posedon një shtëpi më të madhe, që drejton një makinë më të mirë, por informacionet për pagat sugjerohet të mbahen sekret. Përndryshe, miqtë tuaj mund t’ju vlerësojnë gabimisht.

Ju me siguri nuk doni që miqtë tuaj të marrin në konsideratë problemet tuaja të parëndësishme, pasi ata mendojnë se ju bëni shumë para për të pasur probleme.

Ose ndihen superiorë pasi ata fitojnë më shumë se ju – edhe pse miqtë e vërtetë nuk do ta bënin as njërën, as tjetrën, të paktën jo me vetëdije. Nëse dëshironi të qëndroni në harmoni, gjendja e financave tuaja martesore duhet të mbetet një çështje private, transmeton KosovaPress.

-Cilat nga mikeshat tuaja i urren bashkëshorti juaj Mos lejoni që jeta juaj martesore t’ju largojë nga miqtë tuaj. Nëse bashkëshorti juaj nuk e pëlqen ndonjërën nga mikeshat tuaja, ose e kundërta, mos i thoni atij (ose asaj).

Mos bisedoni me ndonjërin prej mikeshave tjera lidhur me këtë, sidomos duke pasur faktin nëse bashkëshorti juaj tregohet jo tolerant padrejtësisht ndaj mikes suaj.

MUND TË JU PËLQEJNË