1.Sepse shumë nga kukullat e muzikës nuk e dijnë tabelen e shumëzimit. Kalkulojnë gjithmonë gabim dhe përherë shifrat u dalin të larta.

2.Nuk e njohin konceptin “biznes i vogël dhe i mesëm”. Interesohen vetëm për biznes të madh, shkruan “Kosovarja”.

3.Kur thonë se po e tregojnë të vërteten për një gjë, në fakt janë duke e treguar të vërteten e Beyonce ose Rihannes.

4.Nese u thua qe ke fituar pak, gjithmonë janë duke menduar: “Biznesmenet kur thone pak, i bije shumë”.

5.Nuk duan të martohen vërtet, thjeshtë ta aktrojnë martesën.

6.Do të të bëjnë sponzor të artë edhe në blerjen e brekëve.

7.Një këngëtare kukull që e pretendon vetën artiste, qan natën me arsyetimin se artistet janë të ndjeshme.

8.Sa herë që jeni në darkë, do të porosisë ushqimet dhe pijet më të shtrenjta, sigurisht me arsyen që janë më të shëndetshme, shkruan “Kosovarja”.

9.Nese ke grua, do ta lavdëroj shumë, deri në momentin që ti ta kuptosh se kjo është aq e mirë sa e lavdëron edhe dikë që duhet ta urrej.

10.Në fund, pasi ti ketë zbarzaur të gjitha xhirollogaritë, do të lë me pretekstin se “Nuk deshi ta prishte jetën”.

MUND TË JU PËLQEJNË