Biologjia dhe Psikologjia kanë demonstruar në mënyrë të përsëritur se burrat dhe gratë janë të ndryshme si në perceptimin e gjërave ashtu edhe në kryerjen e funksioneve. Ne të gjithë kemi mjaft njohuri për këtë gjë.

Ja disa dallime të çuditshme të sjelljes mes burrave dhe grave. Nisur nga raportet me shoqërinë e deri të një foto.

1. Dhoma e gjumit
Gratë preferojnë t’i organizojnë gjërat e tyre, ndërsa burrat nuk gjejnë paqe nga rregulli.

2. Numri i produkteve
Lëreni mënjanë organizimin; ka një ndryshim të thellë në numrin e produkteve të kujdesit personal që mbajnë burrat dhe gratë. Burrat mbajnë vetëm sendet e nevojshme, ndërsa gratë çdo gjë.

3. Kuzhina
Gratë preferojnë të mbajnë të organizuar çdo gjë në frigorifer, por në frigoriferin e burrave mund të gjesh edhe këpucët e tyre ndonjë ditë.

4. Rrobat
Gratë urrejnë të zgjedhin. Ato i duan të gjitha!

5. Makina
Burrat i adhurojnë makinat më shumë sesa gratë. Kur udhëtojnë, burrat mbajnë hapësirën e tyre, ndërsa gratë e pesonalizojnë atë.

6. Përjetimet
Në një film, gratë duan të shikojnë anën romantike, ndërsa burrat duan të shkojnë shkatërrimet, luftë etj.

7. Lidhjet
Kur jeni në një lidhje, vajzat komplimentojnë, ndërsa djemtë janë të gatshëm të thonë gjërat më të këqija.

8. Tregimi i historive
Kur burrat tregojnë një histori, e tregojnë qartë situatën. Kur gratë tregojnë një histori, asgjë s’keni për të kuptuar.

9. Desktopi
Shikoni foton, sepse s’ka nevojë për fjalë.

10. Kur sëmuren
Gratë dëshirojnë të shërohen në kushte shtëpiake, në mënyrë që sëmundja të largohet për pak ditë. Burrat nuk e bëjnë në përpjekje të tillë dhe menjëherë duan mjekun.

MUND TË JU PËLQEJNË