1.Dashuroni me zemër, jo me fjalë.

2.Mendoni mirë para se të flisni. Fjala e thënë nuk kthehet pas.

3.Pranoni diversitetin dhe mos paragjykoni.

4.Mos shitni mend. Askush nuk blen diçka që ka.

5.Jetoni jetën tuaj dhe lejoni të tjerët ta jetojnë jetën e vet.

6.Pas gotës së parë, kujdes me gojën dhe trimërinë.

7.Nëse keni armë në shtëpi, nuk do të thotë se keni të drejtë të vrisni.

8.Besoni më shumë dhe kini frikë.

9.Trajtoni të tjerët siç do të donit që ata t’iu trajtonin juve.

10.Pasurohuni me punë dhe jo me dhunë.

Nderim Neziri

MUND TË JU PËLQEJNË