1 rregulla për më shumë lumturi në çift.

Është shumë e rëndësishme që të kaloni pak kohë me partnerin tuaj para se të shkoni për të fjetur.

Nuk ka rëndësi se sa kohë duhet të kaloni së bashku – një orë ose vetëm disa minuta.

Idea është që ju të 2 të shijoni njëri-tjetrin, flisni dhe tregoni dashurinë tuaj, kjo është gjithçka që ju nevojitet, transmeton “Tch”.

1. Vendosni telefonat silent dhe mbajini sa më larg.

2. Harrojeni punën

3. Shkoni të flini njëkohësisht

4. Ndiqni rutinën

5. Zemra i flet zemrës. Kushtojini vëmendje ndjenjave të njëri-tjetrit.

6. Mos u grindni. Zënkat në shtrat nuk iu ndihmojnë kurrë për të zgjidhur një problem. Për më tepër, është më e vështirë për të dy që të bini në gjumë, dhe do të ndiheni të trishtuar të nesërmen.

7. Mbajini fëmijët larg dhomës tuaj

8. Mos e ndani shtratin me kafshët tuaja

9. Mos pini cigare dhe alkool

10. Bëjini njëri-tjetrit masazh

11. Mos harroni puthje dhe përqafimet

MUND TË JU PËLQEJNË