Hyocheon Jeong, një artist korean ka krijuar vepra arti të mrekullueshme dhe kuptimplota. Këtë art në fakt sa herë ta shikoni do të buzëqeshni, pasi ka të bëjë me dashurinë.

Nëse keni rënë ndonjëherë në dashuri me siguri e kuptoni.

Fluturat në stomak, përqafimet e gjata, puthjet e ëmbla…e shumë e shumë gjëra të tjera të bukura që i ka dashuria!

Më poshtë i shikoni të gjitha dhe mendoni për njeriun e zemrës.

MUND TË JU PËLQEJNË