Konsiderohet si këngëtarja më me stil dhe sharm në skenën shqiptare.

Mihrije Braha përveç muzikës që e drejton në rrugën më të denjë, ajo shquhet edhe paraqitjet e saj të veçanta dhe të dalluara, shkruan Kosovarja.

Mihrija hyn në listën më të ngushtë të atyre këngëtarëve që i kushton tej mase dukjes së jashtme, madje atë nganjëherë më shumë se muzikës.

Kjo është edhe ajo për çfarë është pëlqyer gjithmonë dhe është pranuar kudo që ka shkuar dhe është prezantuar.

Gjithmonë biondinë besnike, që ndër vite njihet të ketë qenë kështu, por kur vjen puna tek frizurat nuk mund ta themi të njëjtën.

Kjo pasi që ajo gjithnjë ka kërkuar frizura të rralla duke lënë mbresa ndër më të mirat tek të gjithë.

Kurse ne nga të gjitha ato frizura kemi zgjedhur 19 prej tyre, të cilat konsiderohen të jenë top edhe sot e kësaj dite.

Nuk i dihet, ndoshta edhe mund ta gjeni veten tek ndonjëra prej tyre, që do i kishit shfrytëzuar në ahengjet e dasmat në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË