Akti intim është i mrekullueshëm, por kurrë nuk mund të thoni që i keni provuar të gjitha!

Këtu janë pesë përvoja që duhet t’i provoni të paktën një herë në jetë.

• Përdorni një lodër. Më besoni, nëse nuk e keni provuar kurrë, atëherë ndoshta është koha ta bëni. Përdorimi i një shfaqje erotike do t’ju bëjë të provoni gjërat që nuk keni ndier kurrë më parë. Thjesht bëj pak praktikë dhe gjithçka bëhet më familjare.

• Ji i/e nënshtruar. A keni provuar ndonjëherë praktika si skllavërimi, apo edhe thjesht për ta lënë veten të lidhur dhe të mbizotëruar nga partneri juaj. Eksitimi do të jetë shumë i madh, ne e garantojmë atë.

• Të bësh marrëdhënie në publik. Rreziku, frika nga zbulimi, kundërshtimi i rregullave është ajo që e bën atmosferën edhe më emocionuese. Kjo është arsyeja pse të paktën një herë, nëse jo dy, duhet të bëni seks në publik! Për shembull, do të duket se ishte perfekte në vendin e punës?

• Bëni marrëdhëni në grup. Ju mund të keni provuar një treshe, por nuk ka kufi në numrin e pjesëmarrësve. Marrëdhënia në grup është diçka që nuk mund ta kuptoni derisa ta provoni, nëse jeni beqar (ose në një lidhje të hapur) përfitoni nga kjo!

• Masturbimi. Shumë gra refuzojnë ta bëjnë këtë, të tjerët thjesht ta pranojnë atë, por në realitet masturbimi është një përvojë e bukur, e cila i jep kënaqësi trupit dhe mendjes. Dhe mbani mend, askush nuk e njeh trupin tuaj më mirë se ju!

MUND TË JU PËLQEJNË