Të gjithë shohin një femër që mendojnë të kalojnë të ardhmen me të.

Ju jeni vazhdimisht në kërkim të takimeve, ju pëlqen të dëgjoni të qeshurën e saj, fjalët që thotë dhe vazhdimisht shkëmbeni mesazhe me njëri-tjetrin.

Nëse gjërat shkojnë mirë, do të jeni gati për nivelin tjetër, aktin seksual. Por nëse nuk ndiheni fort të sigurt, lini shenjat të flasin vetë. Ja disa nga shenjat që tregon se vajza po mendon të bëjë marrëdhënie me ty:

1 – Të thërret në emër
Të thërret në emër në vend të një pseudonimi si për shembull: zemër, ose shpirt”, për të treguar që nuk kërkon të jetë një nga të shumtat që të kanë thirrur ashtu.

2 – I lëviz buzët vazhdimisht
Ajo i lëviz buzët vazhdimisht në praninë tënde, për të treguar që e do vëmendjen tek to.

3 – Ajo ulet anash teje në tavolinë, dhe jo përballë teje.

4 – Të flet ndërkohë që tymos duhan.
Edhe pse është duke shijuar një cigare, ajo vazhdon të të flasë, duke treguar interes për bisedën.

5 – Të prek
Të prek qoftë dhe pa dashje por jo pa arsye më shumë se një herë

6 – Flet për tema seksuale
Në diskutim e sipër, ajo thotë ndonjë shaka apo bisedën e kthen tek temat e nxehta seksuale.

7 – Të pyet nëse do të provosh çfarë ajo po ha

8– Ajo heq më shumë rroba se sa xhaketën e saj
Nëse përveç xhaketës heq edhe ndonjë objekt tjetër që ka veshur, do të thotë se kërkon të ekspozohet karshi teje.

MUND TË JU PËLQEJNË