fbpx

TOP LAJME

AKTUALE

SHOWBIZ

PËR JETË

Pas abortit nuk duhet të prisni një vit deri në shtatzëni të re

Hulumtimet e reja kanë treguar që distanca midis abortit spontan dhe shtatzënisë së re nuk duhet të zgjasë shumë Nuk...

Më shumë

TË FUNDIT

Prishtina hap tender 250 mijë euro për rregullimin e varrezave

Komuna e Prishtinës ka hapur një...

MË TË LEXUARAT

KRONIKË

KLIPET E REJA

SHËNDETËSI

OPINIONE

INTERVISTA

KURIOZITETE

BIOGRAFIA

DASHNI

KUIZE

ASTROLOGJI

TOP LAJME

AKTUALE

‘Google’ liston Uta Ibrahimin si një ndër gratë më me ndikim në botë

Alpinistja Uta Ibrahimi, vajza e parë nga Ballkani e cila ka ngjitur pesë majat e Himalajeve është listuar e 138-ta...

Më shumë

SHOWBIZ

KLIPET E REJA

OPINIONE

PËR JETË

KRONIKË

SHËNDETËSI

GATOJCA

KURIOZITETE

ASTROLOGJI

PËRJETIME