Këngëtarja Engjellusha Salihu ishte e ftuara e radhës në ‘Prive‘ në kuadër të rubrikës ‘25 pyetje’.

Engjellushës, iu parashtruan disa pyetje nga jeta e saj private dhe publike.Nga 25 pyetjet, një që iu bë këngëtares ishte se ‘A agjëron muajin e Ramazanit’?

Ajo tha: ‘I agjëroj disa ditë të caktume nuk m’ka ra me agjeru deri sot krejt’.

Shikojeni rubrikën nga minuta e 2:08.

MUND TË JU PËLQEJNË