Këngëtari Meda u bë mjaftë i njohur falë angazhimit të tij intenziv në muzikë.

Ai, nuk ndalet së punuari dhe suksesi nuk i mungon.

Epo, kush punon edhe shpërblehet, apo jo? E, kjo ka ndodhur pikërisht me Meden, i cili po i shijon frytet e punës së tij, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari bashkë me familjen jeton mes Kosovës dhe Gjermanisë. E, ndonëse familja e Medes prej shumë vitesh jetojnë në Hajvali të Prishtinës, me prejardhje janë nga Deqani.

Meda, është pikërisht nga Lumbardhi i Deqanit, që njihet si fshat i bukur i Dukagjinit. Këngëtari kthehet gjithmonë me kënaqësi në Lumbardh.

 

MUND TË JU PËLQEJNË