Lori është këngëtare e pa perëndueshme, me hite dhe paraqitje që pëlqehen shumë nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Lori, ka krijuar identitetin e saj artistik dhe gjithashtu një standard të ri të lukut modern, të veçantë dhe me shumë shije.

Në “Kosovare” lexoni 5 të pa thëna për këngëtaren bukuroshe, Lori:

1.A e dini se babai i I këngëtares Lori ishte marrë një kohë me muzikë dhe i binte harmonikës kur ka qenë i ri. Ai ishte oficer, ndërsa mamaja e Lorit është marrë edhe ajo
me muzikë me një grup vallesh në rrethin e Korçës.

2.Fillimet e saj si kengetare i pati ne moshë shumë të re. Që në moshën 5 vjeçare merr pjesë në festivalin e fëmijëve në qytetin e Korçës, ku nderohet me çmimin e parë me këngen “Tring Zilja”.

3.Me pas, nisi shkollën fillore dhe të mesme të muzikës, për flaut në Korçë.

4.Loreta ishte interpretuese edhe në konkurse poezish.

5.Lori ka ndjekur nje universitet 2 vjeçar për mjekesi, por gjithmonë dëshira për të qenë më afër njerzeve me zerin e saj, nuk rreshti kurrë tek ajo dhe për këtë Lori vendosi ta vazhdoj rrugën e vështirë, por të bukur të artit. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË