Kida është padyshim një ndër emrat më të njohur të muzikës shqiptare, e po ashtu edhe aktorja Arta Nitaj pëlqehet shume nga publiku.

Mirëpo me siguri nuk e keni vënë re se kanë ngjashmëri të madhe më njëra-tjetrën dhe me siguri njerëzit mund t’i ngatërrojnë bashkë.

Në foton e publikuar së fundmi, Arta i ka bërë flokët gërshet njësoj si Kida dhe vihet re ngjashmëria e madhe mes dy vajzave, siç mund të shihni në fotot e mëposhtme.

MUND TË JU PËLQEJNË