Deputeti i Pavarur, Nait Hasani ka publikuar një fotografi të vjetër, por të kohës sa ishte i ri. Ai në Facebook e shfaqi një imazh të realizuar në vitet e 1995-1996, transmeton Periskopi

Është vështirë të njihet, pasi në atë kohë mbante mjekrrën dhe kishte flokë të shëndosha, të zeza.

Sa ka ndryshuar Naiti nga ajo kohë?

MUND TË JU PËLQEJNË