Sahidja e Safetja, asetin më të çmuar të tyre e kishin dhe vazhdojnë ta kenë zërin, aftësinë për të kënduar mirë, sakt dhe bukur, shkruan “Kosovarja”.

Asnjëra e as tjetra, nuk mbahet mend të kenë dashur ndonjëherë të bien në sy për pamjen e jashtme.

Madje, dikur, paraqitje e motrave Mustafa, gjegjësisht Sahides e Safetes ishte mjaftë modeste, ndërkohë që vitet e fundit edhe ato kujdesen më shumë për lukun, flokët, grimin, etj.

Siç dihet, dyshja nuk janë të vetmet këngëtare brenda familjes, pasi tani po këndojnë thuajse të gjjtha motrat, e besa kanë bërë mjaftë emër.

Një nga më të bukurat prej motrave, është Kumrija, që duket tamam zonjë dhe që siç kuptojmë së spejti po vjen me një projekt të ti muzikor.

Kjo është Kumrije Mustafa. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË