Tregu muzikor vendor më në fund e kishte një këngëtare me përasa XXL së ciles i pëlqente vetja dhe nuk lodhej fortë për komentet që bëheshin poshtë e lartë, shkruan “Kosovarja”.

Kjo mos kokëqarje u bë pika e fortë e Big Mames, e cila bëri vend në tregun tonë muzikorë, bile duke u cilësuar si shumë e veçantë.

E, veçantia e saj qëndron edhe në faktin se ajo flet “pa dorëza”, i thotë gjërat troç, ashtu siç i ndjen. Big Mama edhe më tej është jashtë linjes standarde, ama vetëm në karakter, por jo edhe në peshë, pasi këto vitet e fundit është dobësuar shumë, shkruan “Kosovarja”.

Kur një pjesë e mirë e publikut e komenton këngëtaren, thonë “Big Mama nuk është normal”. Sigurisht, në kontekst përkedhëlës.

MUND TË JU PËLQEJNË