A keni menduar ndonjëherë nëse të qeshni teksa bëni akt është normale?

Të bësh akt është argëtuese, kështu që mund të ndodhë që midis një ulërime, një moment heshtjeje dhe një bisede me tone të nxehta të ketë edhe një të qeshur. Të bësh dashuri dhe të qeshësh nuk janë dy gjëra të njëjta.

Kështu që është e natyrshme të pyesni veten nëse është normale të qeshni kur kryeni lidhje jintime dhe kjo nuk do të thotë që ju nuk e keni gjetur partnerin tuaj intim ose nuk jeni të ngacmuar. Përkundrazi, është një shenjë e shkëlqyeshme që jeni i lumtur, që po argëtoheni dhe se, mbi të gjitha, jeni i/e qetë.

“Të qeshurit është një mënyrë për të shprehur një emocion të këndshëm dhe të lumtur dhe bërja dashuri duhet të jetë gjithmonë një përqendrim i mirëqenies dhe gëzimit. Kështu që nëse jeni duke u argëtuar gjatë marrëdhënies intime, të qeshësh është vetëm një mënyrë për të treguar se sa të lumtur jeni dhe sa në komoditet jeni në atë moment “, thotë terapistja intime  dhe psikoterapistja Maria Claudia Biscione.

Të qeshurit gjatë aktit: kjo është arsyeja pse ndodh

A keni qeshur ndonjëherë gjatë aktit intim? Kur keni marrëdhënie intime është normale të bëni zhurmë, djersiteni shumë dhe mund të ndodhë që të mos gjeni pozicionet e duhura … Me pak fjalë, mund të krijoni situata në të cilat akti është i sikletshëm. Dhe të qeshësh është gjëja më e mirë që mund të bësh, për të lehtësuar tensionin dhe për të gjetur ndjenjën dhe intimitetin.

“Akti i vërtetë nuk është ai i përsosur, me shkëlqim që tregohet në filma”, thotë eksperti. “Përkundrazi, ndonjëherë është e çuditshme dhe e pakëndshme, e sikletshme dhe e turpshme dhe gjithashtu shumë komike. Kështu që përpiquni të lini mënjanë ankthin e performancës dhe të shijoni këto momente larg stereotipeve të imponuara, si të qenit gjithmonë dhe në çdo rast super sensuale. Sepse nuk ka asgjë më e bukur dhe origjinale sesa të qenit vetvetja ndërsa bëni dashuri. Loja është baza e një akti të shëndetshëm dhe autentik, kështu që të argëtoheni pak, të qeshni me veten dhe partnerin i bën këto momente qesharake”, përfundon terapistja e seksit.

Me pak fjalë, të qeshni ndërsa bëni akt është normale dhe ky duket të jetë një lajm super i mirë për të gjithë ju!

MUND TË JU PËLQEJNË