Shumë vajza kanë problem të dinë se a ju pëlqejnë djemve të ëndrrave.

Kjo pasi ata djem nuk shprehen për ndjenjat e tyre.

Nëse personi i zemrës çdo herë gjen arsye për të folur me juve, atëherë dijeni që atij i pëlqeni.

Pos kësaj nëse ai nuk heq sytë nga ju asnjëherë, apo edhe nëse i di të gjitha detajet rreth teje, kuptojeni që keni vend në zemrën e tij.

Ftesat për dalje të shpeshta dhe bisedat interesante në mes juve janë shenjat e para që ju jeni duke i pëlqyer atij djali.

MUND TË JU PËLQEJNË