Depresioni dhe ankthi mund të shkaktohen nga shumë faktor duke filluar nga gjenetika deri tek mënyra juaj e jetesës.

Edhe pse nuk mundeni ta kuroni gjithmonë depresionin, ju mund të bëni disa ndryshime në jetën tuaj për ta luftuar atë.

Ushqimi është shumë i rëndësishëm në këtë aspekt, ju duhet të hani të tilla që janë të mira për trupin dhe mendjen tuaj.

1.Drithërat janë të mira për disponimin tuaj

2.Çokollata e zezë lufton depresionin

3.Dredhëzat ju sjellin gëzim

4.Arrat janë shumë të rëndësishme për gjithë trupin tuaj

5.Salmon rrit fuqinë e trurit

6.Sallata e gjelbër lufton ankthin dhe depresionin

7.Farërat hani për të pasur gjumë të mirë

8.Fasulja jua lehtëson gjendjen shpirtërore

9.Avokado rritë aftësinë e të menduarit

10.Këpurdhat, ushqim i jashtëzakonshëm për trurin tuaj

MUND TË JU PËLQEJNË