Kur flasim për Tunën menjëherë na shkon në mendje një femër perfekte, e plotësuar në të gjitha aspektet.

Kjo ndodhë për faktin se tashmë jeta e saj është përmbushur me përplot energji, gjallëri, lumturi e rehati, pranë familjes së vogël që tashmë e ka krijuar, shkruan Kosovarja.

Tunën e duan dhe e adhurojnë një pjesë e konsiderueshme e publikut, e sidomos këto gjëra asaj iu janë shtuar pas publikimit të albumit të fundit që arriti të godasë goxha shumë më të.

Krahas kësaj, nuk është se përjashtohen linjat perfekte të saj dhe bukuria që iu është shtuar në kohët e fundit.

Meqë po ndodhë kështu, dëshira për fotosesione më të shpeshta iu është shtuar tej mase, sa në këtë të fundit të bën të mendosh se a ka qenë ndonjëherë kaq perfekte, apo koha e ka bërë të veten dhe Tuna po arrin që vërtetë ti lë të gjitha në hije. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË