Këto ditë, teknologjia kontrollon jetën tonë të përditshme në një shkallë të tillë që ne mezi marrim për të ushtruar trurin tonë në të gjitha drejtimet.

Një lloj sfide që më pëlqen është të përpiqemi të gjejmë diçka që del në një foto. Mund të jetë gjithçka nga gjetja e një letre të caktuar për të parë se cili numër mungon .

Këtë mëngjes kam arritur një sfidë që me të vërtetë ju teston koordinimin e syve dhe trurit. Mendova se kjo do të ishte me të vërtetë e lehtë – por duket se mund të ju mashtrojë!

Afati kohor: 10 sekonda
Koncepti është shumë i thjeshtë. Misioni juaj është të shikoni në këtë foto me dhjetra makina. Ka një autobus që fshihet diku në mesin e tyre – dhe varet nga ju për ta gjetur atë.

Ju keni vetëm 10 sekonda për të bërë atë! Nëse merr kohën tënde, bëhet shumë e lehtë – dhe sipas kanalit YouTube të BrightSide , shumica e njerëzve nuk mund ta bëjnë këtë brenda afatit kohor.

OK, po shkojmë – a mund ta dalloni autobusin?

A keni arritur brenda 10 sekondave? Nëse jo, zgjidhja është më poshtë!

MUND TË JU PËLQEJNË