Gjëja më e mirë për të bërë kur të shkosh në shtëpi është të qetësohesh dhe të shërosh mendjen tënde. Ka mënyra të ndryshme për të ushtruar trurin, duke e mbajtur atë të shëndetshëm dhe të gatshëm për të filluar përsëri ditën tjetër, të preferuarat e mia janë lojërat e trurit.

Gjithmonë kam pasur fjalëkryqe dhe sudoku, por kohët e fundit, më pëlqen të bëj një lloj të ri të enigmës, e cila ka të bëjë me gjetjen e një detaji specifik në një foto, transmeton lajmi.net.

Këto lloj sfidash quhen iluzione optike, apo puzzles foto, dhe kanë qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë, por vetëm kohët e fundit kam filluar ti luaj ato. Për t’i zgjidhur ato, ju duhet të gjeni një model, një objekt ose diçka tjetër që del në një tablo të veçantë.

Ju keni vetëm 15 sekonda, për një sfidë më interesante, kjo ju shton kënaqësi dhe ju lejon të zhvilloni instinktin tuaj konkurues.

Këtu është fotografia, sfida qëndron në gjetjen e një fytyre midis gurëve në foto. Mund të bëni atë?

E gjetët? Më poshtë keni përgjigjen e saktë!

MUND TË JU PËLQEJNË