Meda, është munduar shumë për këtë sukses që po e gëzon sot. Ai, ka provuar disa herë të depërtoj në muzikë dhe nuk është ndalë derisa ja ka dalë vërtet.

Pas një mori te tativash, Meda, ia doli të bëhet një nga emrat më popullor të muzikës. Ai, sot numëron shumë hite, ka famë dhe është ndër këngëtarët që paguhen më së miri, shkruan “Kosovarja”.

Për ju që nuk e dini, Meda nuk është krejt rastësisht në botën e muzikës. Talentin e ka trasheguar nga babai, i cili i ka rënë sharkisë e ka kënduar nëpër shumë oda.

Meda, në shumë intervista e ka përmendur të atin, duke treguar gjithë mirënjohjen dhe respektin për të.

Ndryshe, babai i Medes është përpjekur shumë që të birit ti siguroj vend në skenën muzikore, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË