Me gjasë e keni dëgjuar shprehjen e famshme “Çka bon daja për nip?

Qet pushkë”. Kjo është prej atyre shprehjeve që u kanë rezistuar viteve dhe ende dëgjohen shpesh, shkruan “Kosovarja”.

Lidhja mes dajallarëve dhe nipërve përherë është e fortë. Një marrëdhënie të tillë të bukur e ka edhe Nexhat Osmani me nipin e tij, Hamzën.

Ky i fundit sapo është martuar me bukuroshen Gëzime Krasniqi, dasma e të cilëve bëri bujë të madhe mediatike, e ca gjëra po vazhdojnë ende të përfliten, madje edhe në media.

Dasma e djalit të Remzies ishte e gjallë, energjike, por pa krisma, si djalit të Remzies ishte e gjallë, energjike, por pa krisma, siç është zakon të ndodh në dasmat tona, shkruan “Kosovarja”.

Pra, daja nuk qiti pushkë dhe kështu ishte më mirë./Kosovarja/.

 

MUND TË JU PËLQEJNË