Shumë këngtëare e këngëtar që janë mjaftë prezent në fushën e muzikës, merren ndërkohë edhe me diçka tjetër.

Pra, një numër i konsiderueshëm këngëtarësh të njohur e të pëlqyer nga publiku, e kanë edhe një profesion të dytë, shkruan “Kosovarja”.

Kështu është edhe me Vjollca Buqaj, këngëtaren infermiere.

Ajo, prej shume vitesh punon si infermiere në një nga ambulancat e mjeksisë familjare në kryeqytet, shkruan “Kosovarja”.

Sigurisht, pacientët shpesh befasohen kur e shohin Vjollcen dukeniu shërbyer si motër medicinale.

Këngëtarja e bënë me shumë profesionalizëm dhe përkushtim punën e saj, ndonëse në albulancë nuk ka ndodhur tu këndoj këngë.

MUND TË JU PËLQEJNË