Kohëve të fundit është spekuluar për një romancë të re në jetën e Adeles.

Adele u shfaq dorë për dore me një mashkull në “British Summer Time Hyde Park Festival” dhe të gjithë menduan se bëhej fjalë për një lidhje të re..

Në fakt personi në fjalë nuk është një mashkull i ri në jetën e këngëtares dhe as i dashuri i saj.

Ai quhet Paul Drayton dhe është bashkëshorti i mikut të saj të njohur Alan Carr. Drayton është thjesht mik i ngushtë i Adele dhe mes tyre nuk mund të ketë asgjë më tepër.

Pas divorcit me Simon Konecki këngëtarja është në qendër të vëmendjes nga mediat ku thuajse çdo javë e lidhin atë me një person të ri.

MUND TË JU PËLQEJNË