Vala

Janë ndër më të komentuarit, e me rastin e festës së Krishtlindjeve, kanë vendosur të paraqiten shuam më ndryshe, duke uruar kështu gjithë miqtë, shkruan Kosovarja.

Afrona dhe Blero, pavarësisht distancës, po arrijnë që shumicën e kohës ta kalojnë bashkë, ku edhe këto krishtlindje po kalojnë në krahët e njëri-tjetrit.

Për më shumë , tregon imazhi i tyre se si duken.

Duhet t’i shihni./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË