Blero dhe Afrona do të martohen shumë shpejtë dhe ajo dha përgjigjen e prerë lidhur me Teutën.

Këngëtari Blero dhe partnerja e tij Afrona, dashurinë me martesë pritet ta kurorëzojnë më datën 21 shtator.

Dasma pritet të jetë madhështore me shumë të ftuar, por ajo çfarë u intereson publikut është nëse do të jetë e praishme apo jo Teuta Krasniqi, ish-bashkëshortja e Bleros.

Në një intervistë për Class, Afrona e ka dhënë përgjigjen e prerë ku ka treguar se përfundimisht Teuta nuk do të jetë në dasmën e tyre.ol

MUND TË JU PËLQEJNË