Dasma e shumëpritur e Bleros dhe Afronës është duke vazhduar.

Të gjithë i kanë të drejtuar sytë nga çifti, të cilët po duken për mrekulli, shkruan Kosovarja.

Deri në këto momente janë parë video dhe fotografi nga më të ndryshme se si po duken dhe se sa janë të emocionuar.

Kurse, këtë herë iu prezantojmë një fotografi pak më ndryshe të Bleros dhe të Afronës.

Ata shfaqen duke u puthur, dhe ishte vetë Afrona që sjelli këtë fotografi po aq të bukur dhe gjithashtu edhe të kërkuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË