Një aksident ka ndodhur para pak minutave në udhëkryqin përtej Qendrës së Studentëve, shkruan “Kosovarja”.

Në lidhje me këtë rast  nuk kemi aq të dhëna për ndonjë viktimë përveç dëmeve materiale të mëdha që po shihen nga kamera jonë, që rastësisht qëlluam .

Shihet se në këtë vendngjarje kanë arritur autoambulancat dhe policia, të cilët sigurisht do japin së shpejti informacione më të detajura rreth këtij aksidenti.

Për shkak të këtij aksidenti edhe qarkullimi i automjeteve në këtë pjesë të qytetit është vështirësuar

Revistja Kosovarja do të ju mbaj të informuar në lidhje me rastin. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË