Nga rrokullisja me traktor në bjeshkën ‘Lugu i Buë” në Istog, një person ka vdekur dhe dy të tjerë janë të lënduar.

Ngjarja ka ndodhur një natë me parë, ku fillimisht është thënë, se personi ka mbetur i vdekur nga rrufeja, duke pasur parasysh motin e ligë që ka mbizotëruar në gjithë rrafshin e Dukagjinit.

Burime bëjnë me dije se një person ka vdekur në rrokullisje me traktor, dhe dy të tjerë janë të lënduar.

MUND TË JU PËLQEJNË